Dr. Le Jeunestraat 14 - 3620 Lanaken
Tel.: 089 44 91 82
Contacteer ons!
contact
Een duurzaam dak boven uw hoofd

Uw partner voor uw hellend dak in Rekem en omstreken

Wilt u een nieuw hellend dak laten plaatsen? Of heeft uw huidig dak nood aan een onderhoudsbeurt? EM Dakwerken uit Rekem  klaart beide klussen. Wij nemen de plaatsing van uw dak bovendien van a tot z voor onze rekening. Contacteer ons nu!

Daktimmers, isolatie, dakgoten, oversteken, enz.

EM Dakwerken in Rekem voert de volledige plaatsing van uw hellend dak uit: van daktimmer tot dakgoten en andere afwerkingen, zoals dakramen. Ook voor de oversteken bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is bekleding voor de dakranden die verder uitsteken dan de gevel. Wij kunnen die oversteken afwerken met een merk of materiaal naar keuze, waaronder pvc, Trespa of Rockpanel. Die vrije materiaalkeuze geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld de dakbedekking of de dakgoot.

Kiezen voor een hellend dak is ook kiezen voor een paar interessante voordelen:

  • Een hellend dak is iets duurzamer dan een plat dak.
  • Het kan ook extra ruimte creëren, bijvoorbeeld voor een zolder.
  • De regenwaterafvoer gebeurt wat vlotter dan bij een plat dak.

Vertrouw op een vakman die uw wensen voorop zeten doorheen het hele bouwproces duidelijke afspraken met u maakt. Laat uw hellend dak daarom plaatsen door EM Dakwerken. Ook voor de renovatie, herstelling en een onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Aarzel dus niet om ons telefonisch of via e-mail om meer advies of een vrijblijvende offerte te vragen!

Clikc+