Dr. Le Jeunestraat 14 - 3620 Lanaken
Tel.: 089 44 91 82
Contacteer ons!
contact
Uw dak, uw wensen, ons vakmanschap

Dakwerken in Rekem en omstreken

EM Dakwerken staat in voor al uw kleine en grote dakwerken: de plaatsing, herstelling, renovatie en het onderhoud zijn ons allemaal op het lijf geschreven. Wij voeren uw project indien gewenst dan ook van a tot z uit. Daarbij cijferen we ons volledig weg om uw dakwensen te vervullen. Schakel met EM Dakwerken een correcte dakwerker uit Rekem in voor uw woning of bedrijfspand. Wij zijn actief in heel Limburg.

Alle werken voor alle soorten daken

Verkiest u een hellend dak of liever een plat dak? Elk daktype heeft zijn specifieke voordelen en wij geven u graag advies op maat, zodat u de juiste keuze maakt.

Wij nemen de plaatsing van uw dak van de eerste tot de laatste seconde voor onze rekening. Daktimmers, isolatie, oversteken, pannen of zinkwerken: u kunt echt voor alles wat verband houdt met uw dak bij ons terecht. Wij plaatsen, herstellen, renoveren en onderhouden. Zo maximaliseren we de levensduur ervan, waardoor u op lange termijn heel wat geld bespaart.

De wensen van u als klant staan doorheen het hele proces centraal. U kiest dan ook zelf uw gewenste materiaal, ontwerp, enzovoort. Bovendien hameren we op klantvriendelijkheid met duidelijke afspraken en transparantie, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kies voor een betrouwbare dakwerker. Contacteer ons voor een gratis offerte of meer info. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Clikc+