Dr. Le Jeunestraat 14 - 3620 Lanaken
Tel.: 089 44 91 82
Contacteer ons!
contact
Zink: duurzame schoonheid

Zinkwerken voor uw dakgoten en meer in Rekem 

Een zinken dak, dakgoot of een afwerking met zink? Daarvoor schakelt u EM Dakwerken in, want wij staan in voor alle zinkwerken voor uw dak. Daarbij hanteren we steeds een transparante service met duidelijke afspraken. Schenk uw dak, gevel en dakgoten in Rekem  en omstreken een stijlvolle look met ons vakmanschap!

Ook voor uw gevel of dakbedekking

Wilt u uw woning laten blinken en in een modern jasje steken? Kies dan voor zink! Het is een duurzaam materiaal dat u voor uw dakbedekking, gevel, dakgoten en andere afwerkingen kunt gebruiken. Zink is bovendien geschikt voor platte en hellende daken.

Wij plaatsen uw zinken dak zonder problemen en hechten veel belang aan de kwaliteit van het eindresultaat. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het zink niet kan uitzetten. Ook uw zinken dakgoot of andere zinken afwerkingen voor uw dak of gevel nemen we voor onze rekening.

Geef uw dak en woning een mooie uitstraling met de zinkwerken van EM Dakwerken in Rekem. Twijfel niet om ons te contacteren, want wij helpen u snel verder. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken.

Clikc+