Dr. Le Jeunestraat 14 - 3620 Lanaken
Tel.: 089 44 91 82
Contacteer ons!
contact
Herstellingen, renovaties en onderhoud van uw dak

Schade aan uw dakbedekking in Rekem en omstreken is snel verleden tijd

Heeft u schade aan uw dak, gaat u renoveren of is uw dak toe aan een onderhoudsbeurt? EM Dakwerken onderhoudt, renoveert en herstelt alle platte en hellende daken. Wij garanderen een klantvriendelijke en transparante service. Laat ons uw dakbedekking in Rekem en de rest van Limburg herstellen. In dringende gevallen komen wij snel ter plaatse!

Alle daken en alle dakonderdelen

Soms is uw dak niet bestand tegen extreme weersinvloeden. Een storm of zware hagel kunnen dan ook heel wat schade aanrichten. Daarom staat EM Dakwerken voor u klaar om uw dak zorgvuldig te herstellen, zodat van de schade geen spoor meer is.En dat op korte termijn, want wij handelen zeer snel in noodgevallen.

Een nieuw dak laten leggen is een grote investering. Gelukkig kunnen wij met een onderhoudsbeurt of kleine renovatie van uw dak al wonderen doen, zodat de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Zit er toch niets anders op dan een nieuw dak te leggen? Geen probleem, want ook grote renovatieklussen schuwen we niet.

Ga voor een eerlijke en betrouwbare vakman om uw dak te laten herstellen, renoveren of onderhouden. Wij maken steeds duidelijke afspraken met u. Bovendien herstellen we ook platte daken van bedrijven. Contacteer EM Dakwerken in Rekem telefonisch of via e-mail voor een gratis offerte of meer informatie.

Clikc+